Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyon Programı

DUYURU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Mesleki Eğitim Akreditasyon Programı kapsamında bu yıl Ordu ili genelinden 60 öğrenci, 17 öğretmen 14 gün sürecek yurtdışı Mesleki Eğitim Kısa Dönem Öğrenme Hareketliliği (staj) faaliyetine katılacaktır.

Söz konusu staj faaliyetine okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanından 1 refakatçı öğretmen ve 4 öğrenci katılacak olup, katılmak isteyen öğrencilerin ekli dilekçeyi doldurarak en geç 21 Kasım 2022 Pazartesi günü müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurular, not ortalaması 70 ve üzerinde olmak, disiplin cezası almamış olmak, daha önce ulusal yarışmalara katılmış olmak ve dil yeterliliği gibi somut kriterler yanında, komisyon tarafından yapılacak mülakatta soyut kriterlerin de değerlendirilmesiyle kesinlik kazanacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Mehmet AZAKLI