BEWARE

Bu projede, günümüzün tartışmasız en büyük parçası olan teknolojiyi güvenli sınırlar içinde kullanmayı, kişisel sınırlarımızı ve bunların önemini, görgü kurallarını ve önemini öğrenmeyi hedefliyoruz. Öncelikle projemizi birlikte yürüttüğümüz öğrenciler web2 araçları ile hazırladıkları sunumlarla akranlarını bilgilendirecekler, daha sonra eğitim alan öğrenciler okul içinde ya da sosyal hayatta çeşitli etkinliklerle günlük yaşamlarında da öğrendikleri bilgileri kullanmaya teşvik edileceklerdir. Romanya kurucu ortaklı projemizde 12 farklı okul, 3 farklı ülke olarak yürüttüğümüz çalışmalarda amacımız; ortak sorunlara yönelik etkinliklerle öğrencilerin teknoloji kullanımında ve sosyal hayatta bilinçli, saygılı, kişisel sınırlara ve kurallara önem veren, kuralların neden gerekli olduğunu bilen, gerektiğinde yeni kurallar koyabilen bireyler olmalarıdır.

27-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 11:26 - Görüntülenme: 38