ORDU / ÜNYE - Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halk Edebiyatinin Yüreğe Dokunan Aşıkları Öğrencilerle Buluşuyor

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Betül Temel'in kurucusu olduğu projede faaliyetler çok hızlı ve eğlenceli şekilde ilerliyor. Bu yılın "Yunus Emre" yılı olması nedeniyle başlatılan projeyle öğrenciler Aşık Veysel Şatıroğlu, Pir Sultan Abdal, Aşık Mahzuni Şerif ve Yunus Emre' yi yakından tanıyacak ve tanitacaklari bir projeye imza atıyorlar. Öğrenciler, projenin bir etkinliği olarak Çaybaşi Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi'nde Aşık Veysel'i tanıtan bir panel düzenlediler. Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarılı sunumu ve Çaybaşi Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinin panele gösterdikleri ilgi görülmeye değerdi. İki okul arasında proje ortaklığı sayesinde güzel bir bağ kuruldu. Proje kurucusu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Betül Temel "Daha birçok güzel etkinliklerimiz olacak, projemizden çok keyif alıyoruz." dedi.

04-03-202204-03-202204-03-202204-03-2022

Yayın: 04.03.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 08:56 - Görüntülenme: 306