T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÜNYE - Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

I AM AWARE/FARKINDAYIM eTwinning Projesi

I AM AWARE/FARKINDAYIM eTwinning projesi başlıyor!Eylül ayında başlayan projemiz 15-18 yaş aralığında gerçekleştirilecektir. Bireylerin günümüzde gitgide farkındalıklarının düştüğü gözlemlenmektedir. Öğrencilerin farkındalıklarını artırmak ve gerekli noktalarda davranış değişikliği oluşturmak hedeflenmektedir. Öncelikli amaç bireyin kendini ve olanaklarını iyi tanımasıdır. Bireyin kendini, olanaklarını, yetenek ve ilgilerini tanımasının yanı sıra çağımıza ait teknolojik becerilerini de geliştirmesi hedefleniyor.

 

 

Bir E twinning projesi olan "I AM AWARE / FARKINDAYIM" ile amacımız bireylerdeki farkındalığı artırmaktır. Bu proje aracılığıyla  çevrelerini ,olanaklarını,ilgi ve yeteneklerini farketmelerini sağlayacağız.Buna bağlı olarak teknoloji kullanımlarını ,web 2. 0 araçlarını kullanmayı ve sosyal medya ,twinspace aracılığıyla da öğrencilerin yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmelerini hedefliyoruz.

Hedeflerimiz; öğrencilerimize güvenliği öğretmek, bulundukları şehri ve olanaklarını tanımalarını sağlamak,dünyamızın uğradığı zararların farkına varmak,istediği meslekleri seçebilen,kariyer planlaması yapabilen bireyler yetiştirmektir.

 20-10-202007-09-2020

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.09.2020 - Güncelleme: 09.11.2023 13:47 - Görüntülenme: 345
  Beğen | 1  kişi beğendi