Kas

Aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin İlanının 98. Yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin hazılamaış olduğu bilimsel çalışmaların sergileneceği Tübitak 4006 Bilim Fuarımız 3 Kasım 2021 Çarşamba günü saat: 10.30'da okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Ekm

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzdan emekli olan mesai arkadaşımız Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı öğretmeni Zeki ARPACIOĞLU vefat etmiştir. Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak arkadaşımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve öğrencilerine sabırlar diliyoruz.

Eyl

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Muhammet Aydın, hazırladığı projeleri ve başarılı çalışmaları sayesinde, örnek çalışmaların görünür kılınması amacıyla düzenlenen ve dünyada Varkey Gem Vakfı tarafından organize edilen "Global Teacher Prize" (Küresel Öğretmen Ödülü) yarışmasında, 121 ülkeden aday gösterilen 8 bin 200 fark yaratan öğretmen arasında ilk 50'ye girerek finale kaldı. Ordu/Ünye ve ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olan öğretmenimiz bu başarıyı aktarmak ve bilgi paylaşımında bulunmak için T.C. Ordu Valiliği, T.C. Ünye Kaymakamlığı , Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Eyl

" Okulumuz İngilizce Öğretmeni Muhammet AYDIN, Eğitim Nobel' i olarak kabul edilen ve İngiltere'deki Varkey Vakfı tarafından organize edilen Global Teacher Prize Küresel Öğretmen Ödülü için aday gösterilmiş 121 ülkeden 8000 fark yaratan öğretmen arasından seçilerek dünyanın en iyi 50 öğretmeninden birisi seçilmiştir.

Küresel Öğretmen Ödülü Finalistleri

Eyl

13 EYLÜL 2021 tarihinden itibaren geçerli ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

30 Ağustos 1922'de kazanılan Büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu Büyük Zafer'in ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı; kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Bize bu cennet vatanı armağan eden başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz.

OKULUMUZ BÜNYESİNDE

"MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI AÇILDI"

Haz

Okulumuz Müdür Yardımcısı Cuma GÜNDÜZ yöneticiliğe yeniden görevlendirme kapsamında okulumuz Müdür Başyardımcılığına görevlendirilmiştir. Okul Müdürümüz İbrahim ELİBOLCA ve Müdür Yardımcılarımız  Müdür Başyardımcımızın göreve başlaması vesilesi ile ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Müdür Başyardımcımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuzda kuruculuğunu İngilizce Öğretmenimiz Muhammet AYDIN'ın yaptığı ve ulusal ve sınır ötesi platformlarda İyi Örnek olarak seçilmiş, Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK'un takdir ve tebriklerini de elde etmiş olan English In Street ( İngilizce Sokakta ) eTwinning projesi beceri atölyesi köşeleri bu kez Milli Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK eTwinning UDS Türkiye Koordinatörü sayın Mehmet Fatih Döğer ile Ulusal Destek Servisi'nden Sayın Turan GÖRE' nin ziyaretleriyle taçlandı. Ziyarete Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür TOKGÖZ , eTwinning İl Koordinatörü Sayın Burçak ÖZYURT, MNV MTAL Müdürü Sayın İbrahim ELİBOLCA, Müdür Başyardımcısı Sayın Cuma GÜNDÜZ de eşlik etti.

eTwinning Projelerimiz, İyi Örnekler Kitabında

4 eTwinning Projemiz Ordu eTwinning İyi Örnekler Kitabında yer aldı. Projelerde görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ENGLISH IN STREET TASARIM VE BECERİ ATÖLYESİYLE BAKANLIĞIN HİZMET İÇİ EĞİTİCİ EĞİTİMLERİNDE ROL MODEL GÖSTERİLDİ

Nis

Ock

Okulumuz  Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tekrardan gerekli şartları sağlayarak Rehber öğretmenimiz Aybike BALCI'nın başvurusu ile eSafety Label Bronz etiketini almaya hak kazanmıştır. Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet Academy tarafından verilen ve uluslararası geçerliliği olan güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan eSafety Label etiketini alan okulumuz uluslararası platformda prestij kazanmıştır.  Bu etiket 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir.Bu sürenin sonuna kadar yapılacak başvurular ile etiketimizin derecesini Silver ya da Gold seviyesine çıkarmak için e güvenlik çalışmalarımıza devam edeceğiz.